parallax background

Omakotitalot ja kesämökit rakennetaan asiakkaan suunnitelmien mukaisesti, alusta loppuun asti!

Uudisrakentaminen Uudellamaalla

Talonrakentaminen avaimet käteen -periaatteella, talojen ja huonestoiden saneeraus.
Suoritamme kaikki rakennustyöt perustuksista viimeistelyyn (2020 alk. myös maanrakennus). Yhtiömme on hankkinut useiden rakennusalan yritysten osaamisen ja kokemuksen – niiden resurssit ja ammattilaiset ovat nyt osa yritystämme.

Skyhouse yhdistyi toisen vanhan rakennusliikkeen kanssa ja nyt tarjoamme kaiken kattavaa rakennuspalvelua pääkaupunkiseudulla + 200 km. Yrityksellemme on tärkeää noudattaa asiakkaitten kanssa tehtyjä sopimuksia sekä aikatauluja.

Talonrakentamisen lisäksi suoritamme huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Toimenkuvaamme kuuluvat kaikki uudisrakentamisen eri työvaiheet alusta loppuun asti. Rakennamme kappaletavarasta tai valmiista elementeistä.

Asiakas voi valita, tehdäänkö hirsitalo esimerkiksi rungoltaan valmiiksi, vai aina avaimet käteen -vaiheeseen saakka. Teemme työmme viimeistellysti ja lopuksi hoidamme loppusiivouksen.

Teitä palvelevat kokeneet alan ammattilaiset:

RAKENNUS - JA
RAKENNESUUNNITTELU


ttt
21v

kokemuksella

RAKENNUSLUVAN
HAKEMINEN


citi
25v

kokemuksella

MAATYÖT JA
PERUSTUKSIEN TEKO


skyhouse
7v

kokemuksella

TALON
RAKENTAMINEN


ikna
20v

kokemuksella

Rakennushankkeen tärkeimmät vaiheet:

 • Kirjallinen sopimus

  Kaikki rakennustyöt tehdään kirjallisen sopimuksen mukaan. Sopimus voidaan tehdä suomen, englannin tai venäjän kielellä.
 • Ei ennakkomaksuja

  Asiakkaan ei tarvitse maksaa ennakkomaksua rakennusyhtiölle. Joidenkin yksityisten rakennushankkeiden kohdalla voi olla poikkeuksia, mutta tämä koskee vain materiaaleista maksettua ennakkoa.
 • Rakentamismääräykset

  Rakennustyössä on noudatettava rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998). Näin ollen suomalaisissa rakennusurakkasopimuksissa ei määritellä erikseen laatuvaatimuksia, vaan laatuvaatimuksia sovelletaan YSE 1998:n mukaisesti.
 • Maksut työn edistymisen mukaan

  Rakennusurakan kustannukset jakaantuvat eri vaiheisiin, joiden määrästä sovitaan rakennusyhtiön ja asiakkaan välillä. Kaikki sopimuksissa mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia, mutta laskuissa hintoihin lisätään alv 24 % (2019).
 • Vastuuvakuutus

  Rakennusyhtiöllä on oltava vastuuvakuutus, jonka arvo on vähintään rakennusurakan arvon suuruinen. Vakuutus annetaan asiakkaalle ja liitetään urakkasopimukseen.
 • Verovelat

  Rakennusyhtiö on velvollinen toimittamaan asiakkaalle todistukset siitä, että sillä ei ole erääntyneitä verovelkoja (tai, jos niitä on, toimittamaan verottajan hyväksymän maksusuunnitelman) tai palkkavelkoja. Rakennusyhtiön on toimittava kyseiset asiakirjat vähintään kerran kahdessa kuukaudessa. Jos asiakirjoja ei ole toimitettu, asiakkaalla on oikeus keskeyttää laskujen maksaminen urakoitsijalle.
 • Aikatauluvastuu

  Jos rakennustyöt, mukaan lukien välivaiheet, ovat aikataulusta myöhässä urakoitsijasta riippuvista syistä, urakoitsijalta peritään viivästyssakko, jonka suuruus on määritelty YSE 1998:ssa.

Harvinen tilaisuus merelliseen asumiseen
Helsingin kupeessa.

Kiinnostuitko palveluistamme?
Pyydämme toimittamaan urakkatarjouspyynnöt:

  Nimi*:

  Sukunimi:

  Sähköposti*:

  Puhelin:

  Olen kiinnostunut palveluistanne/tuotteistanne ja haluaisin lisätietoja:RakentaminenSaneerausMaanrakennusMuu

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:PuhelimitseSähköpostitse

  Lisää piirustukset, kuvat tai luonnokset, rakennusselostus tai muu asiakirjat (hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, pdf, doc):