Kylpyhuoneremontit luotettavasti Pääkaupunkiseudulla

Skyhouse toteuttaa eritasoisia kylpyhuoneiden ja WC-tilojen remontteja. Remontoimme ja sisustamme myös muita tiloja. Kiinnitämme erityistä huomiota työmme laatuun, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä lopputulokseen.
1
Teemme
kuntokartoituksen
2
Puramme
vanhat materiaalit
3
Huolehdimme
vesieristyksestä
4
Asennamme uudet pinnat
ja kalustuksen

Kustannusten
laskenta

Ota meihin yhteyttä sähköisesti tai soittamalla, pyydä tarjous ja tilaa mittaus- ja suunnittelukäynti. Mitoittajamme käy ottamassa kohteestasi tarvittavat mitat sinulle sopivana ajankohtana

Sopimuksen
allekirjoittaminen

Kylpyhuoneen remonttiaikataulu on kirjattu sopimukseen ja kultakin myöhästymispäivältä, maksamme sakkoa. Skyouse urakkasopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998

Remontin
suorittaminen

Suojamme lattian suojamuovilla, ilmoitamme naapurille tulevasta remontista, tuomme tarvikkeet ja laitteet kohteeseen, asiantuntijamme tulevat paikalle ja aloitamme remontin

Remontin
jälkeen

Rakennustöiden päätyttyä viemme pois kaikki jätteet ja pyydämme asiakasta tarkistaman työn laadun. Voit antaa palautetta työstämme ja saada 500 euron alennuksen!

Kysymykset ja vastaukset

1Mitä mittaus kohteessa maksaa? Mittaus on ilmainen.
Voiko harkita asiaa vai täytyykö tehdä päätös heti? Voit käyttää niin paljon aikaa kuin tarvitset. Saat meiltä kustannuslaskelman paperille tulostettuna tai sähköpostitse.
2Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?
Noudatamme tinkimättömästi työssämme korjaustekniikoita ja käytämme nykyaikaisia materiaaleja ja työmenetelmiä, joten kattava avaimet käteen -kylpyhuoneremontti kestää tyypillisesti noin 14 päivää.
3Miten remontti maksetaan?
Remontti maksetaan työn edetessä vaiheittain. Kyseisen työvaiheen maksuerä maksetaan vasta kun työvaihe on suoritettu. Viimeinen erä maksetaan, kun kaikki työt on tehty. Työ tehdään, hyväksytään ja maksetaan - yksinkertaista! Voidaan maksaa käteisellä tai pankkisiirrolla.
4Voinko käyttää suunnittelijan apua?
Kyllä. Kokenut suunnittelijamme kehittää suunnitelman sekä valitsee LVI-laitteet, laatat ja kalusteet makusi ja toiveidesi mukaan.
5Onnistuuko eteisen/keittiön/huoneen remontti?
Kyllä, voimme toteuttaa myös muiden tilojen remontin. Kerro toiveesi asiantuntijallemme mittauksen yhteydessä ja hän tekee kustannuslaskelman muillekin tiloille.
6Kuka siivoaa remontin jäljet?
Me tietenkin! Saat puhtaan kylpyhuoneen ja WC:n.
7Materiaalien hankinta ja toimitus?
Hintaamme sisältyvät yleensä sellaiset rakennustarvikkeet kuten tasoituslaastit, laattaliimat ja silikonit. Laatat ja kalusteet (hanat, lavuaarit, WC-istuimet jne.) ostaa yleensä asiakas itse. Voit kuitenkin ostaa nämä tuotteet meidän kauttamme K-raudasta ja saada alennusta.
Teemme myös huoneistoremontit ammattitaidoilla ja aikataulussa. Lue lisää.
Purkutyöt
Tasoitukset
Maalaukset
Parketit
Laatoitukset
muut työt
 

Kerro meille, minkälaista remonttipalvelua tarvitset – suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen remontti!

Kotitalousvähennys


Huomioithan, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remonttityöstä jopa 2400 euroa kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 40 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100 € ja enimmäismäärä 2 250 €.
Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin täällä.

Luotettava Kumppani


Skyhouse on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa. Raportti päivitetään vähintään kahden kuukauden välein ja kunnossa oleva raportti sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat kuten:
Verotodistuksen, Kaupparekisteriotteen, Todistuksen eläkevakuutusmaksuista, Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta, Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, Tapaturmavakuutustodistuksen

Jätä tarjouspyyntö


Nimi:
Sähköposti:
Olen kiinnostunut palveluistanne/tuotteistanne ja haluaisin lisätietoja:RakentaminenSaneerausMuu
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:PuhelimitseSähköpostitse
Lisää piirustukset, kuvat tai luonnokset, rakennusselostus tai muu asiakirjat (hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, pdf, doc):