parallax background

Huoneistoremontti luotettavasti Pääkaupunkiseudulla

Kun käännyt meidän puoleemme, saat meiltä ilmaista konsultaatiota ja koko hankkeen kustannusarvion. Asiakkaamme saavat myös alennuksia pinnoitteista ja oheispalveluista, suunnitteluapua sekä kokonaisvaltaisen remontti- ja sisustuspalvelun. Noudatamme läpinäkyvää hinnoittelua ja arvostamme avoimuutta asiakassuhteissamme.
maalaustyöt
ja tapetoinnit
alakatot
ja väliseinät
parkettien
asennukset
laatoitukset
ja muut työt
Meillä voit teettää ensiluokkaisen avaimet käteen -huoneistoremontin pääkaupunkiseudulla. Asunnon pohjaratkaisun muuttaminen, tilojen jakaminen, kattava peruskorjaus ja paljon muuta onnistuu lyhyellä aikataululla ilman, että suoritettavien töiden laatu vaarantuu niiden vaativuudesta ja määrästä riippumatta.
Tarjoamme monenlaisia palveluita: sähkö ja LVI-tekniikan uusimisesta seinien purkuun ja rakentamiseen. Asiakkaan halutessa alkuvaiheessa tehdään alustava 3D-remonttisuunnitelma. Mahdollisesti tehtävät muutokset otetaan huomioon lopullisessa versiossa. Lopulta asiakkaalle saadaan aikaiseksi unelma-asunto.

Viimeisin remonttikohteemme:

Viktor Drobysh / huoneiston saneeraus / Helsingin pohjoisrannalla


Täydellinen Viktor Drobysh:in kolmion remontti Helsingin ydinkeskustassa. Kaikki seinät rapattu, tasoitettu ja maalattu. Kattot tasoitettu ja maalattu. Kylpyhuonen ja saunan täydellinen uudelleenrakentaminen. Vanhan parketin entisöinti ja lakkaukset. Koristerappaus ja muut lisäherkut.
Aikataulussa ja hyviä rakennustapoja noudattaen!
Annamme työllemme laajennetun takuun palvelujemme korkean laadun varmistamiseksi.
Mahdollisten puutteiden korjaaminen sisältyy takuupalveluun, joka on täysin ilmaista.
 

Jätä tarjouspyyntö

Tarjoamme ilmaisen remonttien hinta-arvion, sekä ehdotelman mitä asunnolle kannattaisi tehdä. Tai soita ja tilaa ilmainen arvio 040 197 6525

Nimi*:
Sukunimi:
Sähköposti*:
Puhelin:
Olen kiinnostunut palveluistanne/tuotteistanne ja haluaisin lisätietoja:RakentaminenSaneerausMaanrakennusMuu
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:PuhelimitseSähköpostitse
Lisää piirustukset, kuvat tai luonnokset, rakennusselostus tai muu asiakirjat (hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, pdf, doc):